Pojď si hrát...
dívko či ženo
co možná váháš
či vzadu zůstala jsi stát
objev si sama
krásu svou
ukaž i světu
kam sny Tě donesou
a nepřestávej s láskou žít
ve všem i v každém
ji lačni objevit
Tak znovu Tě vzývám
pojď si hrát
natáhni ruku
a přestaň se už bát
♥
TA JE NADHERNA
22.01.2019 22:19:07 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
podle mě jsi Ty žena s krásným očima... a podle mě je každá žena ta s krásnýma očima... maluju Ti srdíčko na líčko nádherná ST :-))
06.11.2018 06:15:51 | Iva Husárková