Anotace: ***jen se rozplynout***
***
Korálky světel v dáli
město či vesmír na dosah
v horoucím srdci hněv se spálí
mít křídla jako pták
Vznést se nad krajinu
uvidět svět z nadhledu
i drobky lidských stínů
bez rozdílů, bez pohledů
Dřevěné korálky na krku
láska a naděje na dosah
k Bohu se modlíš v pokleku
proměnit sebe v hvězdný prach
Vznést se nad krajinu
uvidět svět z nadhledu
i drobky lidských stínů
bez rozdílů, bez pohledů
***