Jméno
..
Jednou za rok vyzdobíme hřbitovy,
tiskneme se k sobě a nemáme co říci.
Listy v objetí větru odpoví,
sami jsme a dávno uprchlíci.
Mé srdce rozklovalo mnoho vran,
rozdal jsem vzdor, tíhu, smutek v paměti.
Věřím v dobro a jeden život,
který ti dám.
Jak pojmenovat co vracíš mi vzápětí..
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, jondys, mirecek, Iva Husárková, IronDodo, Akyš, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (1)
Komentujících (1)