Anotace: ***
***
Potkaly se čtyři myši
co to slyší, co to slyší
že se lidi milovali
ve svém lůžku lásku psali
Cvrlikali drobní vrabci
na vztahy jsme často krátcí
hopkat lehce po životě
radovat se s dírou v botě
Potkaly se chytré žabky
ve vodě si kreslí řádky
krouží tvary ve studánce
najdi cestu ke své lásce
***