.
..
Někdo chce skonat ve spánku
Já bych chtěl umřít při tanci
A ať hrajou třeba vietnamci
co věří v Mohameda
Hlavně ať to šlape
v koutě se vlní dítě děda
To bych chtěl
víc než kapačky lápis bažanta a bolavý sestry
Bože tohle je poslední zápis..
Prosím jen žádnej sračkovej mainstream