Možná ano, možná ne
tak
občas chodí
a vysypou svý bolavý
jak do koryt řek
tak stejně mezi řádky
(ty jsou pak spíš slaný
nežli sladký)
ti blázniví . . .
přitom nejsou
bez bázně a hany!
a možná to není lék
(spíš je to trochu kách)
bolesti ty přece rády se nám vrací
v ozvěnách . . .
a možná
to tedy není lék
jen na březích těch řek
ač jsou zcela sami a zticha
(zas ti blázni blázniví)
tam lépe se jim dýchá
a možná to není lék anebo
kdo ví . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
...já myslím
že ano
:-)
13.11.2018 12:50:15 | piťura
:-) piťurko, ráda Tě vidím a jsem ráda, že ses zrovna tady zamyslel :-)! Díky :-)!
14.11.2018 00:13:52 | Fany
Nóó....., tak tohle je na mě nějak moc složitý. To víš, školy nemám...ale čet jsem. Fakticky. "Na moju dušu holů".
12.11.2018 11:12:43 | Koblížek
:-) Tvoji duši Ti, Koblížku milý, fakticky věřím :-), ale není holá, ale je pěkně košatá, jak má být :-)! a děkuju, že nakoukáváš, to mi stačí :-)!
14.11.2018 00:12:32 | Fany
... hlasy zpěvných řek ...
... kdo ví ...
... kdo jim rozumí ...
... a proč v tůních mlčí ...
... smutným chladným okem ...
12.11.2018 08:59:09 | Marcella