TUHLE AUTORKU SI BUDU ČÍST HODNĚ DLOUHO. PÍŠE TAK LÍBEZNĚ A VEZKRATCE VYJÁDŘÍ TAK MNOHO AŽ DO EXTRÉMNÍ HLOUBKY :) NÁDHERNÉ :)
11.11.2018 11:03:47 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
Tvořilko Lenko, touha po blízkosti byla naplněna,pro tento okamžik. Děkuji Vám.
11.11.2018 13:19:46 | Jana Wagi