Být jeho Yennefer.
Znalci pochopí.
Šlehat vzteky modré plameny
Takový chlapi už nejsou
Vymřeli
Odpustila jsem příliš brzo
Štěkot výčitek
Teď jde to jedině z lásky
Je tu nějaká?
Zvířecí.
Celou dobu jsem myslela na tu postel...
Nikdy nebude společná.
Ke konci večera.
Budu netečná.
Táková jsem já.
S tebou.
Předzvěst.
Jak by se to ani nestalo.
Stereotypně stejné.
Fungujeme na papíře.
Když míjím tě s někým jiným.
V kapse od tebe zvrhne se zpráva.
Jsem já to ale...
Toužím po monogamii.
Už i svou letitou hysterii
Nechávam u ledu
Ode mě vítr nevane.
Hřeju.
Málo.
Od tebe vichr z hor...
Hořkosladký mého hlasu tón.
Když tvářím se jako ty..
Ať je koček milion..
A zoufalství odehraje se mimo mě.
Necítim nějak nic.
Nic.
Brečím a když vidím tě odjíždět.
Ten vztek.
Když mám chuť na tebe křičet..
Už konečně Zmiz. (Nechoď!)
Yennefer bych měla být.
Jen tvářím se jako Triss.