oh můj bože
Nemám dostatek bot oh my good..Nemam ani jedny z pravé kůže oh můj bože...výlohy jsou plné avšak já mám levné...značkové jsou předražené nevydrží leckdy moc...tím to tě bože žádám o pomoc ať už mám peněz dost...
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)