jenom jedna kočka
až něčí budu
nemůžu se dočkat
jsem jako ty holky,
o kterých kluci sní
ale nakonec nikdy nejsou
s ní
bývala jsem naivní
byli na i ve mně
nohy zásadně vně
vezmi si mě
prosím
ne..
hrdost
hýčkat se
pýřit se
jako pávice
nosit se
jako lvice
velká
kočka
odejít,
když ti říkají běž
říkat ne,
když nechceš
ty naučit se musíš
pro holku jako ty
trápit se
byl by hřích...