Anotace: Neplánované čekání na kolejnicích před Prahou tři sebevraždy na jedné koleji po pár kilácích. Potřebuju se z toho vypsat.
Opět
při mé občasné cestě vlakem
vzal si život člověk
Je to smutné
když prohlížím okolo
je nás moc
to jo
Ale proč?
Je drsné jak lehké je se života vzdát
Proč si radši něco nepřát?
Skočit pod vlak
To není řešení
Jsme životem tak vyprahlí
Že hledáme jednoduchá řešení
Co je tomu příčina?
Systém už nás nebaví?
Prosím
neztrácejme naději
Prohlížím a srdce si hladím
Čas neúprosný to kamarád
My co ve vlaku sedíme
už tři hodiny čekáme
Hádky ze stran
nervozita líná
Vůbec to neubíhá
Radost i smích z jídelního vozu
od opilých slováků
Jsem hnusná
Prostě ty kusy těla
Hráběmi poberte
Ať můžeme poklidně
své cesty rozpojit
Až vlak do stanice dorazí
Doputujeme na smluvená místa
A postranní úmysly se smysly
na život vyprahlý
Již nevzpomeneme
Jak lehce se vše může převrátit
To co bylo včera jisté
Již neexistuje
...
Opět stojíme
Cíl je vzdálený
Pár si život vzal
Proč je tomu tak?
To je na jeden večer obří tlak
Atmosféra ve vlaku Houstne
Křiky se ozývají
Omluvy strojvůdců
A promarněné životy
Na hrudi tíží
Traumatizující Příběhy
co píše Život sám...