Zítra vstanu a opařím se čajem..:)
Škoda, že nepíšeš víc. Vždycky se u toho tak roz-lebedím. A mám chuť jít na červenou a vykopat ti podchod na druhé straně.
22.12.2018 10:52:29 | Now
Možná vyrazí dveře kódem svýho věku...a co... máme co jsme chtěli, jeden to mladý tělo druhej...den po neděli, akorát slunce propaluje do hlavy utkvělou myšlenku...mám přece zápěstí a nůž držím za střenku...
19.11.2018 13:16:20 | básněnka