Anotace: ... někdy fakt stačí poslouchat hudbu a přijdou slova ... doporučuji pustit si tu skladbu k tomu
Daniel Castro - I'll Play The Blues For You
Pouštím si blues
a je to hmm mrmrmrmr mmmm
a ještě hmmm
♫ Come on over
vrním
je to
jakoby mě někdo
drbal na zádech
♫ to the place I work
och Bože!
děkuji
za ten pocit
který hudbou
ve mně procitl
♫ And all your loneliness
och Bože!
ještě mě drbej
ještě me hlaď
♫ I'll try to soothe
koukej
jak mám já
i moje záda
po drbání hlad
♫ kytarové sólo a trubky
och Bože!
děkuji
za hudbu
ve které vrním
ve které se můžu
ve které se umím
odevzdat
♫ I 'll play the blues for you