Nejvíce tě miluji, můj miláčku,
když už večer spinkáš, na růžovém obláčku.
Poslouchám tvé tiché funění,
ten klid je prostě k nezaplacení.
Měla bych jít taky spát a nabrat síly.
Ale chci být vzhůru, ještě chvíli.
Konečně po mě nikdo nic nechce.
Cítím se skvěle, je mi tak lehce.
S hrůzou pak na hodiny hledím.
Cože? To už je tolik hodin?
Zkouším rychle spát,
nechat si ještě něco zdát.
Ale to se už vrtí mládě
a je hned po parádě.
Večer musím jít dřív spát,
ale už teď se tomu musím smát :)