Počasí na draka
Počasí na draka byť vítr nefouká...zalezt si pod peřinu ne jenom na vteřinu...nechat se svádět v nevlidnem čase...s hrnečkem čaje u toho psát povídky baje...překonat všechny spliny těchto dní až do koledy poslední...
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)