Anotace: ...staří čínští básníci pijani by jistě nadšeně zvolali - "Ať žije krása kocoviny"-máme se ještě pořád co učit....
z dnešní žíznivé tmy
zbyde jen kocovina
mžourajících očí
placatá Země se
za svítání jen líně
převalí na bok
a zalehne Tvou báseň
která Ti vypadla
ze sna...
... stačí ...
... stačí když si sen budu pamatovat ...
... jak mne v noci hřál ...
24.11.2018 06:49:46 | Marcella
...já zalehla psa... :)
23.11.2018 08:27:00 | Philogyny