sedí doma
a lenost ho neopouští
vyklepe lulku
znova jí nacpe
a vydechuje do prostoru
závoje par mlčení
jeho roztomilá zástěrka
však stále cítí
průvan čerstvého vzduchu
a v záhybech vycházkových šatů
dozrála zarosená poupata
do chtění
❇
... smích ...
... vidím dědouška s čibukem ...
... sedí si v křesílku pod oknem ...
... babka otevírá větrá ...
... chlad a zimu pouští ...
... dědka však lenost neopouští ...
... nu což ...
... jdu se projít ...
... na cígárko ...
26.11.2018 13:02:32 | Marcella
Jen aby se mu bába nezaběhla
Vono když přijde takový chtění
Tak chlupy lítaj:-)
26.11.2018 17:15:58 | Akyš