Určitě kde kdo by chtěl být jako baby a její uchvatny tanečník
Ona se začla pomalu v bocich houpat on jeji rozechvěle dlaně do svych vzal...on se do jejich očí podival hudba začala hlasitěji hrát...krok za krokem ji sálem vedl aplaus publikem zněl...když přišla zvedačka tajil se dech...razem sal onemněl...
Komentáře (1)
Komentujících (1)