každým slovem
vždycky, když se ohlédnu
odplivnu si
"Taková sem se ti líbila? "
Holka může bejt
...zahalená dýmem z cigaret nebo...může smrdět jako popelník..
...nebojácná a vzít si co chce a na co má chuť nebo...coura, co každýmu roztahuje nohy...
...mít dobrej vkus na dobrou whisku a rozumět vína...nebo bejt věčně ožralá notorička..
Ty jedinej znáš všechny moje stíny.
Ten, kdo zná všechny stíny a přesto se nelekne - je on s tím pravým O :) Nebo tak nějak bych si chtěla vysnít ... :)
Dobré čtení
27.11.2018 21:50:06 | Ragnell
Ty první čtyři řádky gradujou, pro mne...
26.11.2018 21:59:33 | Philogyny