.
Dokud dýchám
vzduch co vydechuješ
a má mě kdo vyfotit
zatuchlý pivo a skvrny na budíku
hlavou prolítaj spirály a kvádry
v bezkrevném tangu / jen ta
růže v hubě za to stojí
růže v hubě září
Konečně láska !
Vadnoucí na poblitém parketu
Konečně hudba !
Pošlete láhev kvartetu
Vyfoť tanec vzdychů
a dýchej za mé plíce
Máme se -
jednotná příchuť
a pak vzbudíš se
--
Děvky odvedle
jdou na šichtu
Pobudové k pryčnám ..