Anotace: ***prostě jen tak***
***
Jen tak být ... chvilku ... na dešti
jen tak být ... v teple ... pod peřinou
Jen tak být ... v smíchu ... i ve štěstí
jen tak být ... u hvězd ... co nezhasnou.
Jen tak být ... chvilku ... na mraze
jen tak být ... v teple ... u kamen
Jen tak být ... v radosti ... žít blaze
jen tak být ... se sebou ... spokojen
***