Na viděnou
večer
odkládám smutku
tvůj černý šat
ke spánku dám tě
když oči se klíží . . .
ráno budou mi zvony
truchlivou hrát vím
sotva se protáhneš
mříží
zas dáš mi
mat . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Výpověď tesknou je nejlépe zaspívat.
30.11.2018 19:28:01 | Slav Milo
Smutek je všude a naděje málo, tak žije je život jak je nám známo ...
30.11.2018 12:35:18 | kasparoza