Dlužim ti omluvy za me chovani nebudu se schovávat víc už žádné odmlouvani...nejsem malá holčička ale už dospělá žena nebudu tě zlobit víc svých činů jsem si vědoma...pár šedivych vlasů už nějaký ten pátek ze mě máš byly to roky nervů se mnou to mámo přiznavas...puberta dospívání jak těžké to jsou časy blede tváře rodičů a žádné usmivani. ..