Kapičko, upřímná a krásná malá, děti rády cukroví a pohádky. Mám zkušenost, že největší radost udělaly hliněné kuličky v pytlíku za pár korun.
A taky prskavky, ty už testuju teď.... :)
01.12.2018 14:07:16 | Philogyny
Dík za milý komentík
Je to dávno - kuličky
dárků pár a maličký, docela stačí :-)