davové šílenství-centra se plní
Anotace: Davové šílenství
Už to zas začalo davové šílenství nakupaky plný nejsou košíky...fronty jako když přijíždí vystupovat kissaci jako když se blíží konec světa a doprodavaji se rohliky..obchodnici o narustech hlásají regály blišti skakaji do stropu jake maji štěstí...krize už skončila my na to máme pojďme utrácet vždyť se češi zname...
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: kasparoza, Kapka, Lighter
Komentáře (3)
Komentujících (3)