Nazdar Popelko,
co čekáš v koutě,
až prozvoní Tě,
až najdou Tě
...
06.12.2018 15:47:15 | Romana Šamanka Ladyloba
Až jednou budeš mi chybět
Vzdám se
Tiše budu civět
V dálce vidět
Tebe
Karle:)
Blízkost tvou
Sametovou
Chvilkově snovou
A znovu
Se budem smát
Že já jsem Kráva
Ty můj Král,
Sláva!
06.12.2018 15:23:26 | clafoutis