troglodyt ještě po pitvě
chrčí vzrušením
vzpomínky hluboko
zakopány za vsí
stále vyzařují
sebelítostivou radioaktivitu
na truc feminizmu
ztřeštěné libido nasává
slídivým čenichem připláclým
na venkovní dveře skleněného domu
rybí odér legín
z vysokého napětí jiker
přeskakují jiskry
a do šera se blýskají
bezděčnou plodivostí
srst ulice hladí nedomrlec
kálející přitom
po chodnících
básničky všedního dne
ale průvan v obálkách
nedoručených listovních
tajemství
udržuje jinocha
ve ztopořené bdělosti...
No tohle snad dokážeš poeticky do sebe sletovat jen Ty. Od … napětí jiker přeskakují jiskry... Ale smekám! Báseň je originál a originál je třeba respektovat.
06.12.2018 20:22:27 | šerý
...to jsem jelen... :)
06.12.2018 16:12:27 | Philogyny