.
Taková cesta
divoká šelma
Nikdo už po ní nechodí
můj pane
Opuštěné děti
a jejich smích
v loužích odráží se
píseň bez refrénu
Dnes jsem tě uspal
a políbil
Silný a nasycen sluncem
v říši víl
..
a ráno mám zase trému
Dnes jsem tě vzbudil
šepotem křehkým
v divadle strachu a poznání
..
a o co jsem se bál
aby se nerozpadlo
na štěrk zaprášené cesty
..
Tvůj jsem a moje jsi ty
a přece si nepatříme
A Vy budete oni a Oni jsou