My lost
.
Je asi nejsmutnější
rozejít se před vánoci
Ve skříni ti zůstanou dárky
pro Nikoho
Johohó
Mery chrysmaz !
Ach Santo
jdi do háje..
Stromek jsem zasadil
rybu nakrmil
Prošel prastarou brankou
kde rána je milost
paměť pronájem
Přečteno 321x
Tipy 13
Poslední tipující: vojtěška, Makula, Jort, jondys, Fany, šerý, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)