záchranný bod
Řitim se na dno propasti
nemám záchranný bod
Který můj pád oddálí
čeká mě životní zlom
Bude to konec nebo začátek můj
zemřu nebo se vše v lepší obrátí
A všechny hříchy mi budou odpušťeny
nechám to na osudu ten mě nechá odejít nebo mě zpět na zem navrati
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)