Moje srdce krvácí,
jedna bodná rána, umírám.
Zlomené srdce, zlomený člověk,
člověk, co věřil, už není.
City zmizeli, zmizela láska,
už nevěřím ničemu.
Bezcitný člověk, srdce z kamene.
Žádný úsměv ani pláč,
Zklamání, utrpení... život.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?