Nechci...
Asi tě radši
už nechci znát,
na blízkost odrazu
svíčky v tvých očích,
pro ranní
kávu v posteli,
co spolu jsme pili,
z lásky ...snad.
Asi tě radši
už nechci znát,
nevnímat v doteku
tvou hebkou kůži,
nesnídat
porci polibků,
jenž ve mně budila
krutý hlad.
Asi tě radši
už nechci znát,
ani tu slzu
na polštáři,
co měla jsem,
to jsi ochutnal..,
nezbylo nic, než
sbohem dát.