Vadí nevadí
Anotace: Nad deckou vína (2)
Protože život je krátkej
a já nejsem svatá
pozvala jsem tě, chlapče
pozvala před svá vrata
No tak, nezdráhej se
otoč klíčem doprava
Nemusíš se upejpat
čeká tě jen zábava
Že se stydíš, nevadí
život není dílna
a já nejsem nářadí
nepovede se?
Nevadí
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)