do neznama
Opouští mě síly
kdo mi pomůže
Pozvedne mou mysl
A dodá kuraže
Klopytam padam do neznáma
je to bolavá rána
pomalu propadá se mi půda pod nohama
Jsem sama jsem sama
ta která už sama sebe nepoznava
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Neidish, Kapka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)