špatná cesta
Není mi do smíchu
cítím se špatně
Na náš rozchod
vzpomínám matně
Pak jen dlouhá tma
kdy jsem se probudila ze sna
Nebyl to sen
byl to můj konec
špatná cesta
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)