Rutina
Déšť si dnes pohrál
s jejími vlasy,
co ráno česala si,
...prý asi.
A u zrcadla
snažila se smát,
s prosíkem, ať úsměv
vydrží ji napořád.
Ve vlaku vedla
řeči s náhodami,
co s pomocí příjdou,
i těmi,
co objeví se sami.
Poslední zastávka,
rutina bez vzrušení,
absence poety,
co šedou,
v modrou změní
....oblohu...
:-)
Vidíš jak je rutina inspirativní.. Pěkně napsané :)
19.12.2018 20:49:23 | Lioness
Ono mi to v tu chvíli tak
přišlo...tak ale,zase by
se možná něco našlo,
co bylo nové,zajímavé. :)
19.12.2018 23:18:43 | Dreamy