To je tak
.
Stokrát mě zabila láskou
nicotná chvíle.
Pod nohama praskalo mi
nepochopení.
Do černa a občas bíle.
Ono to o tom až tak není..
Zamrzl mi rozmrazovač skel.
Škrábu se na hlavě.
Cosi jsem uviděl přes silné závěje..
Něco jsem spatřil v krvi na sněhu.
Lámaný konec prvního příběhu.
To je tak, když usínáš u reklam.
Kdo je ten člověk?
A zima tu je.
--
A Život, ta herka,
..furt nestartuje.
Přečteno 452x
Tipy 15
Poslední tipující: vojtěška, Jort, Fany, jondys, Dreamy, šerý, kdotoví, zdenka, danaska
Komentáře (11)
Komentujících (6)