kdopak dneska odlívá zvony
pro modrý nebe
nad kterým ruce
šedivejch mraků
lhostejně mávaj mlčením ?
jen mlaská bláto v rigolech
návratů
po cestách ku rozbřesku
Slunce
a do nevidíš Ti starostlivý vrány
krákoráním
vyšívají hazuku zimních koled
ale kdoví jestli vůbec zas vyjde
hvězda nad Betlémem...