pro všechny z literu k vánocům
Anotace: Jste tu všichni skvělí mám vás ráda
Chorál začal pět
zvony začly znít
A já bych tu všem
chtěla jen říct
Krásné svátky plné klidu
žádné hádky jen něhu
Ať se vám splní co jste si přály
Ať v novém roce jste šťastní a zdraví
Nápadů ať máte spousty
A hoří ve vás plaminek naděje
To vám přeji ja týna
co v zázraky doufá
Že v novém roce bude vše lepší
A nebudem si už zoufat
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Fany, Frr, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)