Nastavuji tvář
zlému osudu.
Nastavují tvář
dostanu přes hubu.
Nastavuji tvář
slunci, co popálí.
Nastavuji tvář
posměchu z povzdálí.
Nastavuji tvář
větru, který švihá.
Nastavuji tvář,
na niž je zhoubná piha.
Nastavuji tvář
co snívá o mládí
...kdo ji pohladí?