moci vás obejmout
svatou láskou
tou která na nic si
nehraje
bez nároků je
moci vás obejmout
svatou láskou
tou která nade vší
příkokří
povznesena je
moci vás obejmout
svatou láskou
tou která beze všech
pochybností
světlem prosvěcuje
moci vás obejmout
svatou láskou
tou která proniká
do morku kostí
ledví rozechvěje
moci vás obejmout
svatou láskou
tou která bezmezně
dává se v šanc
ničeho nelituje
moci vás obejmout
svatou nocí
mocí tou
až tam kde bezmocí
bezpomocí
je
moci vás obejmout
svatou láskou
tou která na nic si
nehraje
jako její děcko svatá je
U Tebe, Zdeničko, bezpochyby upřímné, krásné vyznání. Děkuji za ně. Objímám :-)
22.12.2018 18:59:50 | Helen Zaurak
také Tě objímám a děkuji za Tvou víru v člověka ...pozdravuj hvězdy ... úsměv.z
25.12.2018 02:37:49 | zdenka