veselé vánoce pro všechny z básnického portalu;;)
Vánoce ať se promění ve štěstí
na talíři je plno radosti
Pod stromečkem je veselí
A libame se pod jmelim
Copak ježíšek letos naděli
Šťastné a veselé a samozřejmě nejvíc zdraví
bez něho to nejde...přeje tyna
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Kapka, mirecek, Danger
Komentáře (4)
Komentujících (4)