Anotace: díky Tobě ... žes uvěřila ... díky Tobě ... i já uvěřila ... lilie bílá ....
modlila ses
věděla ke komu
slzy odevzdávala
jemu
jen on s vírou tvou
schopen je proměnit
tvé jho v jeho
jeho jho netíží
s Pannou Marií
pod křížem
na kříži
poutem lásky
spojeni
jeho jho netíží
věřte mi
věřte v dávná prorocká
znamení
v přímluvkyni
naši
Pannu Marii
skrze čisté srdce
vzešlé světlo
bez poskvrny