kam se hroutí svět-válečné boje
Anotace: Kam se hroutí svět
Kam se hroutí svět
kdo válečné boje zastaví
Bombardování dětí a žen
ty vrahove se ničeho neštítí
Ničení domovů bombove útoky chemické zbraně
chovat se k lidem jak ke zvěrstvu
vraždy bezdůvodne
Ať si bojují mezi sebou
A nechají nevinné
Válčení nikomu nepřinese výhry vyhrane
Komentáře (1)
Komentujících (1)