T.I.C.H.O., přiváté z dětství
.
Nenarušuji svým tichem řev velkoměsta ?
Jdu s prázdným břichem a všude voní těsta.
Nepřebíjím svou myšlenkou cizí teze ?
Jdu s prázdnou hlavou,
jen vůně chleba si tam vleze.
Peceny co mi pekla moje maminka
a ke každému krajíci přidala pohlazení.
Za dob, kdy se pro něhu nehledala záminka
a Ticho pohlo zemí.
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, šerý, Frr, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)