Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=a40XLhSUREo
noc bola jasná
spln
osvetľoval tvoju tvár
a hrial
už zmrznuté prsty
neprestali hrať
ani po stýkrát
tú istú pieseň
žiarila som
žiarilo námestie
žiaril si ty
celý svet
znovu
padám
do nesprávnych
perín
...peřiny je třeba si vždycky zkontrolovat aby byly správné zase dobré čtení
28.01.2021 13:23:51 | piťura
protože jsou ožiarené...
04.01.2019 17:40:14 | enigman
:-) hezké :-)!
29.12.2018 16:18:33 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?