předsilvestrovská-opatrně s alkoholem
Anotace: Předsilvestrovská
Za chvíli vypukne
veliká párty
Dáme si do nosu
Chlebíčky jednohubky párky
Alkohol poteče proudem
opatrně s ním ať stihneme televizní program
Rachejtle prskavky rozzaři svět
do nového roku střízlivý opilý ne
Ať se nemusíme stydět a dávat předsevzetí
od nového roku pár dní pak se to stejně změní
Komentáře (1)
Komentujících (1)