Anotace: Vše nejlepší...krásného Silvestra všem milým na Literu
Bublá lehká bublinka
kde je malá skulinka
v šeptající láhvi
Skla se lesknou
Všude plno veselí
Bublinka jen koulí oči
vyplout ven jí jen stačí
z bublající láhve
Lidé kolem stárnou
Staré dnové vrcholí
Bublinka už míří vzhůru
velký den jí chystá túru
ze sváteční láhve
Životy nám plynou
Novým krokům hlaholím
Novému roku připíjím
:-) ťuk :-))! Měj se dobře, Růženko :-)!
30.12.2018 06:47:16 | Fany