Díky všem. Jak něco napíšu už s tím málokdy hnu. Zkrátka neumím předělávat. Ani látat..:)
01.01.2019 20:58:34 | Now
Mně se to líbí, subjektivně si myslím, že by to chtělo jinak upravit strofy, narušuje mi to takto recitaci... (možná jen můj problém)
31.12.2018 13:52:37 | analfagot