všem užasnym lidem z literu
Až budou dnes neony zářit
Abys měl úsměv ve tváři
Ve vteřině nového roku
řekl ten minulý stál za to
Letošní bude lepší
mám na to
Krásný nový rok a hodně štěstí lásky
a nejvíce zdraví to ho jest třeba přeje
Tynka
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (6)